Hälsningar från paradiset.

 
Jobbar dygnet runt i princip men det gör mig inte särskilt mycket. Vem kan säga nej till detta som arbetsplats liksom? Nä, kan inte säga så mycket mer än att livet är rätt fint just nu.

Round and round. Up and down. through the streets of your town.Ny dator = kan äntligen spamma er med bilder igen moahahaa. Dessa är från våran klassdag som vi hade nån vecka innan studenten. Brännboll, mördarleken och en hel del regn. Mysigt som alltid med finklassen.

Passar på att blogga medans jag har tid, för på torsdag åker jag ner till världens finaste lilla ö och jobbar där på obestämd tid! Kommer bli awesome. 


Until next time.

 


Cirka femtontusen år senare kommer lite bilder från Josefs avskedsfest innan han lämnade Sverige för drygt en vecka sedan och åkte vidare på andra äventyr.


Den ljusnande framtid är vår.Igår var nog den bästa dagen i mitt liv. Hittills i alla fall. Jag måste tänka så, (med risk för att citera Håkan) att allt det bästa inte hänt än. Och trots skyfall och krånglande ljudanläggning så hade vi så jävla roligt!! Jag tycker om mina klasskompisar så fruktansvärt jigantiskt sinnessjukt mycket och tänker fullständigt ignorera det faktum att vi inte kommer se varandra varje dag, för annars kommer den där satans klumpen i halsen. 
(Mycket) mer bilder och ord från denna långa, händelserika vecka som gått så ohyggligt fort kommer så snart jag får tid att gå igenom dom alla. Men eftersom man är arbetslös fram till midsommar så dyker det nog upp ett och annat inlägg här skulle jag tro! Håll utkik.

Studentbal 2012Eftersom min kamera befinner sig hos Maja får folkbladets bild duga så länge. Såhär såg vi ut!!! Ruskigt snygga om jag får säga det själv. Och vilken kväll sen! Det var så himla fint inne på idun och maten var grymt god. Plus alla finklädda människor! Alltså åh bra kväll. 

Genom mobilkameran:
Sentimentalt.Efter tre år tillsammans skiljs nu våra vägar. Trodde aldrig jag skulle säga detta men.. JAG KOMMER FAKTISKT SAKNA DIG! Ditt fula utstickande batteri, din minimala hårddisk och skärmen som glappar. 

Adjö kära vän <333