This is wind and walls and weathered leaves and tearing sails.


Ursäkta bloggdippen (sorry, liten livskris bara) men nu är jag back on track! mest på grund utav detta:

- Har fått jobb!!
- Jag och Tina har shoppat sjukt viktiga saker (typ ljuslyktor och vitlökspress) till lägenheten! 2 små dagar kvar nu!!
- Var på mycket rolig inflynningsfest i helgen, bara en sån sak!
- Planerar London/Brightonresa med Maja!
- Den förlorade systern (aka Fia) återvänder!! Känner bara spontant att tre månader är för länge<3


Miljarder år av sten.


Önskar att jag hade nya fina bilder och roliga berättelser om min vardag att komma med men sanningen är att jag är en levande bergochdalbana just nu. Pendlar mellan glädjerus över att jag snart flyttar och paralyserande ångest över allt vad framtid heter. Blir bara mer och mer stressad för varje arbetslös dag som går och därmed också mer och mer handlingsförlamad. Jävla onda cirkel. 

 Återkommer när jag kommit på rätt köl igen.

20.


Idag är ingen vanlig dag för idag fyller jag jämnt!! 20. Tjugo. Tvåa nolla. Surrealistiskt men ändå kul tror jag. Jag har ju trots allt överlevt två årtionden på denna jord så nånting måste man ha gjort rätt trots allt! 
 
Och dagen till ära jag kan ju lika gärna passa på att släppa en liten bomb för er som inte redan vet. Eller det känns som en bomb för mig i alla fall. 'One small step for man, one giant leap for mankind' fast tvärtom såklart. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig!! FLYTTAR HEMIFRÅN OM TRE VECKOR!! Ska dela lägga med Tina! Alltså GAAAH länge sedan jag var så taggad på mitt liv!! 
 
Tack för alla sms/facebook/irl-grattis jag redan fått trots att dagen bara är barnet, ni är så himla fina <3


Thailand del 1Vackra Ao Nang beach genom lillkameran. Här spenderade vi alltså nästan två veckor. I paradiset. Och igår landade vi till ett gnistrande, vitt umeå i soluppgången. Gillar kontrasterna. 

Jag har haft det hur bra som helst! Trots att jag drog på mig en redig förkylning lyckades jag till slut ta mitt dykarcertifikat och fick stryka en punkt på min bucketlist!! 2013 började ruggigt bra med andra ord. 

Fortsättning följer! OCH P.S IMORGON FYLLER JAG 20, hur fan hände detta??