still feel like i'm running, running.

Såhär såg brännbollsyran ut genom min kamera. Lite bullfest, lite Josef i sumobrottardräkt och en glad Maja som nu befinner sig i London, den jäveln!


I övrigt så är detta en sjukt bra helg av följande anledningar:

- Långhelg! Säger sig självt
- Loreen är helt fantastisk och eurovision levererade gånger tusen!!
- Och lyssna på detta: Alla skoluppgifter klara. Visst klingar det fint??!
- Varit ute och joggat med Johanna i mina nya löpardojjor. Som att gå på moln I tell you.
- Solat och faktiskt fått nån slags färg! Lyckan.

Oh rainy day, come 'round. Sometimes I just want it to slow down.Östersund visar kanske inte upp sin bästa sida just denna helg, men det ser i alla fall fint ut på bild. Imorgon åker vi hem igen och jag hoppas bara att det andra bakdäcket inte går samma grymma öde till mötes som det första. Lång historia kort: PUNKA. Tips för framtiden: byta däck på en 60-sträcka utan väggren=ingen höjdare.

Hoppas alla umebor har trevligt på kulturnatta. Själv ska jag sova. Yay.


Från solsystem till nervsystem.Lockade håret en dag. Blev fint. Tog ett kort.

Det är intensiva dagar nu igen. Trodde jag skulle få slappa efter PA100-inlämningen men icket! (Har knappt ens tid att  blogga nuförtiden?!) Jag letar frenetiskt efter en balklänning som känns rätt, pluggar massamassa samhälls och springer runt med Johanna, Fia och Maja på stan med ett enormt köpsug!!
Imorrn bär det av mot Östersund, sådär lagomt taggad på sex timmar i buss.

I'm hanging in there, don't you see. In this process of eliminationDet här är så ADORKABLE som det kan bli. Kan även vara min absoluta favoritscen ur alla HP-filmer. Inte en enda replik, men spot-on på alla sätt. 

Klockan är halv tre nu för övrigt. Kan. inte. sova.

Old school lördagskväll.
Hur lyckas Johanna vara med på hälften av alla bilder??

Igår var jag hos Tina som fyllde år (Grattis igen finis!!) och temat för kvällen var då barnkalas. Allt från hela havet stormar till fiskedamm. Nostalgin var total. 

Ruskigt kul kväll var det! Note to self: Måste börja ta med mig fetkameran oftare!!


With magic soakin' my spine.Det är sällan man har så bra dagar att man knappt kan förklara för att det inte finns några ord, men idag är nog en sån dag. Ska göra mitt bästa för att förklara dock. 

Tog bilen till skolan (bara en sån sak!) där vi hade avslutningslunch/fika med vår kära svenskalärare Carina då alla fick hålla ett tal om valfritt ämne. Roligare och mer känslomässig lektion tror jag aldrig att jag haft. Någonsin. Alla hade hittat på så roliga och kreativa saker och nog rann det ganska många tårar kan jag lova, inklusive glädjetårar. Tycker så himla mycket om min klass!!! 

Senare på kvällen var det musikcafé med kören, eller kallas det ens en kör om det bara är 5 pers? Mycket bra gick det i alla fall! Ett fint betyg på en svenskauppgift, te hos Johanna och ett par nya slalomskidor senare trodde jag inte att dagen kunde bli mycket bättre... Tills jag fick två tårtspadar. Lyckan var gjord.


I'm so clever until my paranoia kicks in.För några dagar sedan såg det ut såhär på vägen till strömpilen. Älskar att fota dimma, blir så himla magiskt.

Ordningen är för övrigt återställd nu, åtminstone tillfälligt, eftersom kära Johanna har kommit hem från Åre. Helt sjukt/fantastiskt/awesome/insane att hon bara är 5 minuter bort istället för 5 timmar. Jag klagar inte!