In the morning on the train, sitting and staring at the rain or bury yourself in your books.


Kände mig ovanligt ambitiös igår och gjorde en extremt fotogenisk frukost! Väldigt nöjd med resultatet med tanke på att jag ALDRIG satsar med frukosten. Amerikanska pannkakor <3


Och yoghurt med frukt i efterrättsskål. Äre lyx så äre.
 

Och såklart fick mina djurbestick stå till tjänst!

Alltså så underbart att vara ensam hemma. Kunna komma och gå som man vill, lyssna på liiite för hög musik. Men på torsdag återförenas jag med min familj igen för då beger jag mig mot jämtlands skogar. Kom och hälsa på mig vetja!!
 

So all in all, I'd say you're the worst thing that's ever happened to me. 
Igår såg jag och Maja finaste filmen på länge! Keith heter den och härmed tvingar jag er alla att se den. Tänker inte spoila handlingen överhuvudtaget, bara se den.
 

Trysunda del 3En helt vanlig kväll i fårhagen.
På sista bilden har ni Martin. Vi döpte honom eftersom han var så himla social och gullig. Puffade på en och kröp in i ens famn och så.

Nuförtiden gör jag inte så mycket. Går mest och drömmer om en egen lägenhet, drar mig för att gå till arbetsförmedlingen och träffar vänner så ofta jag kan (speciellt när somliga av dom åker till typ andra sidan jorden snart!)
 

Trysunda del 2

 
Lite såhär kunde det se ut när jag fick en ledig stund från jobbet och kunde dra iväg på egna äventyr på ön! Och med äventyr menar jag promenader längs stranden eller i skogen. Extremt spännande och äventyrligt, ja. 
 

Trysunda del 1.

 
Fina Trysunda. Det är alltså på vandrarhemmet här som jag har jobbat senaste veckan. Sopat, skrubbat, tvättat och bäddat allt som kommit i min väg. Hard workwork.
 
Men så äntligen har jag hunnit landa och kunnat ta tag i lite bilder från västernorrland där man flängt runt förra veckan. Mer om det kommer inom kort. Mest troligt i brist på annat att göra. Arbetslöshet är min grej<3