Like rebel diamonds cut out of the sun.

London Eye, augusti 2011. 


Men ändå fångar marken dina fötter.Såhär snygga var vi igår när vi var ute på stan och gjorde reklam för Carmen (som för övrigt har premiär på fredag, gå och se!) Det var kallt och man fick många konstiga blickar men kul ändå! Inte varje dag man i spansk utklädnad trängs med ACTA-demonstranter och Alice i tigerkostym på stan. Emelie fick även kommentaren "snygg musch" av någon random kille. Klockrent.

Bra dag hur som helst. Idag är målet att gå omkring i pyjamas så länge som möjligt. Game on.


Kreativa dagar.

Projektarbetsveckan artar sig. Jag får faktiskt saker gjort! Här ser ni lite work in progress.It was all an innocent riot. We'll be glowing in the dark.Alltså åh. MIN HELG VAR SÅ BRA.

Jag och Fia drog ju som sagt en spontanresa till Åre för att hälsa på vår saknade Johanna. Mycket händelserik helg minst sagt, men så var det ju Johanna vi hängde med så lite galenskap får man nog räkna med! Lite sånt här har vi gjort:

Haft mångamånga kramkalas, dansat på dippan, vunnit över Fia i FIFA 12!! (Jag som knappt rört ett xbox.. Antar att jag har skills hehe.) åkt en massa skidor i perfektaste snön och vädret, dragit after ski med världens härligaste norrmän (Saknar dom!), ätit gröt med gaffel pga. skedbrist, lyssnat med glädje på alla som pratat göteborska (Och danska för den delen också!) och tro det eller ej, klarat mig undan träningsvärk=success!Time came a-creepin', oh and time's a loaded gun. Every road is a ray of light.Nu är det fullt upp kan jag lova! 

Igår hade jag halkan (så säger alla coola kids som varit på halkbanan) och alltså jag måste erkänna mig besegrad. Så till alla som jag inte trodde på när dom sa att det var kul: det VAR ju fett kul!! Bara en sådan sak som att man fick sitta själv i bilen var ju smått fantastiskt. 

Sedan råkar det vara så att jag ska till Åre med Fia imorrn för att återse min kära vän som jag inte träffat på cirka två månader! Jag taggar en del, ja. Once I had mountains in the palm of my handTyckte bilden passade mitt humör idag eftersom jag råkar vara levande begravd under massiva mängder körkortsteori just nu. Love life.


They say everything can be replaced. Yet every distance is not near.Saknar min vän en aning jättemycket.


Dagens kluring: Finn fyra fel.HAHA i fredags lekte vi lite med skyltdockans händer inne på kii där maja har praktik. Plasthänder = kul.