Min jul.


Åka lite bil. Gjorde titthål på den igenfrostade bilrutan. Sådana knep man lär sig om man åkt så fruktansvärt mycket bil som jag.

På juldagsmorgonen tog jag en promenad med Kerstin i kylan.

Kyrkan fastnade på bild.


Allt medan Jens stod i köket.


Men ingen jul utan Jens julbord. omnomnom
David fick ett par snabba glajjer. 

WOOPA GRANLUND STYLE.

Nu packar jag om väskorna snabbt som satan och klämmer in en lunchbuffé på Station med Ida, Tina, Ronja och Josefin. Imorgon sitter jag nämligen på ett flyg till Thailand!! omfg osv.

Ville bara kika in här en snabbis och passa på att säga..


Far over the misty mountains cold


Nämen sedär, vi lever fortfarande hörrni! Så var det med den apokalypsen.
Igår var jag (äntligen!) och såg The Hobbit, som var himla episk såklart. Liksom, kolla bara in rivendell här ovanför. Verkligen en sjukt VACKER film. Vi fick dessutom se den helt gratis eftersom de ställde in föreställningen vi hade bokat. Pengarna tillbaka och nya biljetter till en senare visning! WIN.
 
Nä nu ska jag ta mig i kragen och packa vidare, för på söndag bär det av norrut mot Skellefteå!

13 dec.


BRA DAG! Vaknade för det första av att någon sjöng Sankta Lucia utanför mitt fönster?? Trodde jag drömde, men jo det var minsann någon som passerade på gatan utanför vårt hus och gnolade luciasången. Vad är oddsen för det liksom! Mycket bra start på dagen. Västerbottensostpaj till lunch med Minna och sedan julkonsert på kvällen med musikskolans alla körer och våran sångensemble som vi så fint kallas nuförtin'. Himla mysigt, som alltid.

Hoppas ni har en fin lucia!

Deep in the meadow, hidden far away. A cloak of leaves, a moonbeam ray.


Kan inte hjälpa det, blir fortfarande sådär spralligt lycklig av snö. För några dagar sedan skyndade mig ut på en promenad kring 2 på eftermiddan medan det fortfarande var ljust och tog lite bilder. Här i norr gäller det att passa på serru!

Förutom att plugga inför min sista (!!!) tenta har jag unnat mig följande saker denna helg:
- Friscomål <3
- Ett bad
- Alldeles för mycket Hunger games! Inne på sista kapitlen av sista boken nu gaaaaah! 
- Love actually, såhär i juletid!