Coldplay 30/8


Såhär ett dygn senare kommer bilderna ifrån stockholmsresan aka coldplayresan! HÄNG MED VETJAHH!


Fia läser en resebroshyr i brist på underhållning i kön där vi satt i cirka 3 timmar. 


Det var rätt fullt.


Färgexplosioner och massa händer ivägen. Såhär ser hälften av alla mina bilder från konserten ut.


Eller såhär.


Och så kom konfettiregnet. Då känner man att man lever asså. 


Älskade coldplay.


Chris x 4


Förlitade mig mycket på storbildsskärmarna. Så går det om man är kort(are än största grabbgänget som stod precis framför oss).alltså åherregud. Jag var där. Och nu är jag en emotionell bergochdalbana då jag går från att vara överlycklig över att faktiskt ha sett mitt absoluta favoritband till att vara deppad över att det är över, att det som jag sett fram emot i dryga halvåret faktiskt har passerat. Helt fantastiskt var det i alla fall och man sprack typ av lycka då hela stadion plötsligt började blinka i takt med hurts like heaven och konfettin fyllde hela synfältet. Eller när scenen badade i skenet från gula strålkastare och man bara visste att Yellow skulle dra igång. 
 
Nä vet ni vad, jag är nog mest överlycklig när det väl kommer till kritan. 
 
 
 
Lyssna: Musikguiden i P3 : Direktsänd konsert med Coldplay 20120830 21:00
Lyssna: Musikguiden i P3 : Direktsänd konsert med Coldplay 20120830 22:00
 
Här kan ni lyssna på hela konserten!! (uppdelad i 2 delar)


Every siren is a symphony.AAAAH har väntat så himla länge på detta!! Kan knappt sitta still. Hörs om några dagar!


The riddles and the rhymes.

Återuppivade en sommartradition i torsdagskväll då jag och Maja fikade nere på kajen. Blåste bubblor, drack varm choklad och myste in oss i filtar när det blev kyligt. 

I fredags/lördags var jag på kräftskiva och tänker visa bilder från det så fort jag snott några!
 

Ojoj.Råkade visst krympa min studentmössa i tvätten. Attans bananer.

Nä okej, skämt åsido så hittade jag denna i farmors gamla hus när vi var där i våras, är troligtvis från pappas studentfirande för sisådär några tusen år sedan. Nån dag ska jag bannemej gå på skattjakt i det huset!


I can hardly hear my footsteps.

 
Tillbaka efter en helg hos min andra familj uppe i Skellefteå. Haha det låter som att jag lever ett dubbelliv men så spännande är det inte. Men eftersom vi har känt dom sedan urminnes tider så har dom blivit som en liten extrafamilj. Spännande saker har vi då minsann gjort, typ åkt i en gummibåt nerför forsarna i vindelälven bland annat. Vi snackar brutal adrenalinkick. Inte riktigt lika lugnt vatten som på bilden här ovanför kan jag lova! Förhoppningsvis kommer det väl upp bilder från det äventyret snart.


Roadtrip


Insåg igår att jag helt har missat att lägga upp bilder från vår lilla roadtrip till i början av juli, så jag gör det nu istället! 


Färden gick till Nordingrå där Paula har sin stuga. Höga kusten är så fruktansvärt fint.


En liten dagsutflykt till Härnösand hann vi också med.


Livsnjutarfilip.

Vi glodde på båtar.


Mitt båtälskarhjärta slog lite extra hårt.


Busade på ica maxi.

Fina vännerna.


Deep within the forest.Någonstans i min själ bor en lite skogsmulle tror jag. Tycker om skogen, like a true norrlänning.
 

I'm still, I'm still an animal.

Javet att jag är sämst, men att söka jobb är bannemej ett heltidsjobb bara i sig! 

Här kommer iallafall några bilder från förrförra (förrförrförra?) veckan då jag, Maja och David var på kära gamla Frösö zoo. Kom på att djurparker är deprimerande när jag väl kom hem och kollade på bilderna. Helt ärligt, det ser ut som att vissa är tagna rakt ur en dokumentär om djur som far illa eller så. Typ nåt som PETA skulle kunna ha som reklamkampanj. Lemurer bakom stängsel och ledsna getögon. Vore cirka tusen gånger coolare att fota fria djur^^