Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.Njuter av livet på min soliga balkong idag. Rapporten är inlämnad och klar, i förrgår grillade jag, Johanna och Ronja hos Tina och hade det allmänt bäst, och igårkväll drog Maja med mig ut i bushen och badade badtunna hos Petter med massa folk. Ruskigt bra början på långhelgen! 

Och ja, jag har fastnat för instagram. Big time.


You better run, better run. Faster than my bullets.Nu kan ni följ mig på instagram om ni har lust! Sofiegranlund heter jag där. Annars kan ni hitta mig på copygram också.

Bra dag idag! Inte nog med att jag haft sovmorgon till 11.30 så har jag även hunnit träffa Fia på stan, suttit på apberget i solen, förbannat mg över jäkla sony ericsson, skjutsat brorsan till träningen i svintät dimma och sen cyklat till maxi för att hämta ut den finfina saken på fjärde bilden!!! Det närmar sig nu. Bannemej.


I made it in my mind because, I blame it on my A.D.D. baby.Har en brutal klump i magen idag och förstår verkligen inte varför. Antar att det bara är en sån dag då allt känns tungt. Men trots en del klumpar i magen så händer det bra saker: balbiljetten är införskaffad, gårdagskvällen på five var oväntat kul och min studentklänning kom med posten för nån vecka sen! (Den är fett fin, kanske ska ta och visa den??)


Since my eyes saw yours. If I'm your world then the world is yours.Hittade en gammal bild som jag glömt bort att jag ens tagit, men jag gillar den! 

Mysdag med maja igår, bakade muffins och kollade på moulin rouge! Hade glömt bort hur mycket jag älskar den filmen.
Idag har jag suttit i solen och lyssnat på musik och varit en riktig jävla livsnjutare. Alltid när det blir vår får jag nåt konstigt ryck och får för mig att jag ska börja bli duktig och cykla de där 7 kilometrarna till skolan för att skaffa mig någon slags kondition, så imorrn tänker jag ta tag i saken och cykla till skolan har jag bestämt mig för. Och eftersom jag nu har skrivit det här så måste jag ju göra det. Fan också.

Nu: Tillbaka till sims!!!!!!! <3<3<33


you're caught between the devil & the deep blue sea.Glömmer alltid bort hur fint det är i Knytta, där vi har våran stuga. Måste sluta underskatta jämtland tror jag.

Efter många om och men kom vi i alla fall hem tills slut. Vi hade kört nästan en timma igår när lampan för motorfel började blinka på instrumentbrädan. Ain't life sweet. Vi fick vända tillbaka, sova över en natt till eftersom verkstan såklart hade hunnit stänga innan vi kom dit. Men igårkväll kom jag mig hem trots allt! 

Mitt sista lov ever har sett ut lite såhär hittills:

- Feber
- Brutal hosta
- Big pack näsdukar
- Alvedon
- Ännu mer feber. gilla livet alltså.


Jag lärde mig att änglar bara finns i snö.

Drömmer om sommaren en fin januaridag som denna. Nämen oj, april är det visst. MÄRKS INTE RIKTIGT.


I will turn your tide. Do all that I can to heal you inside.


Moneybrother

Markus Krunegård    /   Glasvegas

Alltså jag har haft en så bra helg!! Många långa nätter med ömma armmuskler, skit under naglarna och massa bra folk.

Jag jobbade ju som funktionär och fick rigga allt ljus på Idunscenen (notera bilderna! speciellt första) på torsdagkväll tillsammans med ett gäng härliga pojkar och kom hem först vid tresnåret. På fredagen och lördagen fick jag alltså festivala gratis och attans så bra det var! Min kärlek till Glasvegas är oändlig. Och krunegård också för den delen. Okej låt oss bara säga att allt var awesome.

På lördagsnatten skulle alla lampor och sladdar packas ner igen så det var bara att trött och sliten efter två dagars festival, härda ut till klockan kvart över 4 då allt var prydligt ihopplockat i svarta lådor. Ni får ursäkta min töntighet men det var så himla coolt att stå på den tomma scenen och veta att James Allan stått där bara två timmar tidigare. MVH starstruck tjej_93