Om sisådär 60 år.


Tycker om teaterkursen så himla mycket!! Alltså det slog mig just att jag får göra sånt här på skoltid. Amazing. Och hur kul som helst. Så där har ni det folks, jag om sisådär 60 år. 

Igår trotsade jag halloweenfirandet och var jag hos Maja och såg på film istället, hur mysigt som helst!

NÖJD TJEJ.Älskar såna där dagar som man bestämt sig för att de kommer vara skit men som sedan bara vänder och blir sådär sjukt bra. Denna dag var ett klockrent exempel på en sån dag. Inte nog med att vi fick en tidig lunch (som faktiskt var god?!!)  så smet jag, Disa och Klara iväg för att lyssna på Jonas Hassen Khemiri (författaren till ett öga rött) och spenderade en awesome timme i valhalla med massa kloka ord och mångamånga skratt. Helt sinnes vilken smart och inte minst rolig människa. Tycker synd om alla midgårdare som missade att se honom!

Promenerade mot stan i solen för att köpa en viss skiva som släpptes idag!! Kom hem med världens leende på läpparna och fixade asgott fika, övningskörde till ica maxi och gjorde en ruskigt snygg parkering. Inget kan typ gå fel idag. Förutom möjligtvis att jag bloggar istället för att plugga religion.


But man I feel silly in that dim light.


MAYBE THE STREETS ALIGHT, MAYBE THE TREES ARE GONE. I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONGFredagskvällen med mina alltid lika söta/knäppa/awesome/underbara tjejor vid namn johanna, maja och fia.

Ikväll ska jag kolla på film och vara sådär stört lat som bara jag kan vara. LATER!! (ojoj, sofies ordvitsar strikes again. LAT-er, fattar ni?)


Dagen till ära:


Hahaha förlåt, var tvungen!Suited up.Så här stilig är jag idag på självaste suit up day. En riktig svärmorsdröm om jag får säga det själv!
Åh jag har en så himla bra dag idag. Vet inte vad det är med mig. Tror det är flugan som gör det. 


Until these walls come down, I don't want to feel occupied.
Lite vad som försigått i mitt liv sen jag köpte ny mobil i somras (med fungerande kamera!! Älskar min mobil till tusen). Lite london. Lite skola. Lite chicken nuggets. Lite roliga brillor osv. Ni hajar!

Hade en så rutten dag igår. Inte nog med att vi hade varit ute och filmat i regn, blåst och kyla (utan jacka!!) i två timmar och att det inte gick några bussar in till stan från skolan vid 12, så inser jag när jag väl kommit hem att mina nycklar ligger i min andra jacka som bara råkar befinna sig två meter ifrån mig med en rätt så låst dörr emellan och ingen som kommer hem förrän 4. Det är sådana stunder man känner att man lever. På gott och ont.

Ain't life sweet.

NYTT BLINGBLING

Kamerahalsband, köpt i london/ Fjäderörhängen från JC

Idag har vi börjat spela in våran fina film på teatern! Svårt att inte kännna sig som en filmstjärna när man klättrar upp och ner för en stege i slow motion typ femtusen gånger. Glamouröst till tusen. Men himla kul!


The boat that rocked.

Såg denna fantastiska film på tv i helgen. Tänkte mest tipsa lite om den, så om ni nu råkar gilla rebelliska britter/ brittisk humor/ 60-talsmusik/ knasiga intriger, SE. DEN. 

Tillbaka till kultur och idéhistorian, woop.

Sometimes even right is wrong.Var på min farmors begravning igår. Konstigt hur tomt det känns när någon som känt en sedan man tog sitt första andetag bara förvinner sådär. Borde inte vara lagligt.

Lagomt muntert inlägg detta blev. Ursäkta.