Greetings from space.

Liten sneakpeak på mitt projektarbete! rätt coolt eller hur?


And in the end, we lie awake and we dream of making our escape.För 365 dagar sedan såg det ut lite såhär. 

Intensiva dagar! Inte nog med att vi var på studiebesök på Norrlandsoperan igår (galet häftigt ställe!), så tog jag ett stort steg i mitt annars rätt så tröga liv. Jag bokade min första körlektion, något jag tänkt göra i cirka ett halvår men aldrig kommit till skott med. FÖRRÄN NU! 

On top of that så har jag lärt mig stagefighta idag!! Av troligtvis den häftigaste människan någonsin, Peppe Östensson, som tränat människor som typ Kiera Knightley, Tom cruise och mångamånga fler samt koreograferat Arn-filmerna. Och nånting om Sagan om ringen var det visst också. HUR COOLT?! Så mig vill ni inte möta i en mörk gränd, ifall ni inte vill ha en låtsassnyting dvs. 

Intensiva dagar som sagt, men jag gillar det.

Någon trivs lite för bra i min garderob...


Jag tycker om min katt. Även fast hon hårar ner alla mina kläder och är allmänt dryg. 
Och på tal om saker jag tycker om! Denna pjäs har jag sett idag. SÅ BRA. Förtjänade verkligen sitt rykte som norrlands bästa. Om den inte var slutsåld skulle jag tvinga er att se den, för alltså galet vad rolig den var. Stålhenrik!! <3

I don't go looking for trouble. Trouble usually finds me.


Nämen ojoj, råkade visst få med mig någonting hem ifrån ica maxi igår. Så det kan gå..
Nu ska jag pallra mig iväg norrut över helgen, ha det ruskigt bra tills vidare!

Time may change me, but I can't trace time.


Sisådär ett halvår senare kommer ett inlägg med bilder från peace & love!! (bättre sent än aldrig, right?) Bilderna är Johannas och Emelies :)Basmat:nudlar. mycket mumsigt.


Finns så många vackra sovbilder, men tror jag besparar er från dom och visar denna istället. Rätt så epic ändå.Håkan, om jag inte minns fel. Fint var det!


Slitna krigare. Alltså tinas hals på andra bilden? den tar typ aldrig slut.


Bara SÅ söta.
Intressant snubbe. Från uppsala, viktigt att notera.


Camping-kaoset efter en veckas intensivt festivalande såg ut lite såhär. Men vi var tydligen glada och nöjda i alla fall. (kanske för att vi äntligen fick åka ifrån kaoset?)


London with lonely hearts.Eftersom att alla verkar vara i london just nu (eller nyss varit) och jag saknar sönder det så kommer här mina favoritbilder från london när jag var där i augusti. Svartvit remix. Delvis sjukt turistiga motiv som broar och parker men dom är ju så himla fina. 

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu (även om gårdagen levererade), därav inga spännande inlägg om galna äventyr eller så. Men det flyter trots allt. Just going with the flow ;) 


Like these autumn leaves I don't have nothing to hold.


Måste sätta saker i rullning.nu
Påminn mig gärna om det ohälsosamt ofta. Behöver en fet spark i röven. (nej. helst inte bokstavligt talat)


Slip back out of wack, at your best.

Peace & Love 2011 from Sofie Granlund on Vimeo.


Igår mötte jag (äntligen?!) upp mina fina peace&loverz för fika och bildbyte. Så sinnessjukt vackra bilder det finns på min dator nu! Ska lägga ut dom bästa av dom bästa när jag får tid. Tills dess får ni nöja er med denna video som jag klistrat ihop i all hast. Allt är filmat av Johanna! 

Helt klart en utav de bättre veckorna i mitt liv. Saknar den.