Tjugofjärde december tvåtusenelva.


Wohoo julafton sedan en timma och är typ såhär glad just nu! Ville mest önska god jul innan jag drar mot skellefteå i gryningen. Så ha en grym jul nu!


Chaos.Fullständigt kaos på dagens julkonsert med musikskolans körer.

Brandlarmet gick för att dom tände ljusen i luciakronan precis nedanför en brandvarnare (alla var tvungna att utrymma lokalen bara för att gå in några minuter senare), barn skrek, folk rusade ut och in ur valhalla under föreställningen, ett notställ drämde ner golvet, jag drog världens kråka mitt i en låt, micken krånglade, nåns ljus slocknade, alla sjöng fel på nu tändas tusen juleljus och jag hade på nåt sätt råkat lägga noterna i världens röra så att jag inte hittade nånting.

Men det ägde ändå. 

(Skolans luciatåg var såklart väldigt jättefint som vanligt och tärnorna stupade en efter en. Som vanligt)


KONSERTKOMPIS SÖKES.Se coldplay i stockholm i augusti med mig någon?! :D 


and in the end, we lie awake and we dream of making our escape.

ÄLSKAR denna bild, ifall ni ville veta eller så. Sen är ju DiCaprio inte helt fel att kolla på heller! 
Och med det välkomnar jag nya veckan. Nu kör vi.


Jävla ruta.

(Vinterbilder från förra året. Har inte ens rört kameran på en vecka på grund av extrem tidsbrist, men lite såhär ser det ut hos mig just nu!)Idag har jag lyssnat på högskoleinfo och drabbats av fullständig panik. Så många beslut och framtidsplaner. Kan inte ens förmå mig att tänka på det utan att överhetta min hjärna..
Det kanske låter underligt men det enda jag vill just nu, är att veta vad jag vill! Jag är så otroligt less på alla jag vet inte, alla kanske och alla vi får se. Behöver verkligen något att sträva efter, annars fastnar jag. Precis som jag gjort nu. Jag står och stampar i samma jävla lilla ruta fastän tiden om möjligt går fortare än någonsin. Handlingsförlamad är nog rätt ord. Vad hände med den där Sofie som hade massa drömmar, drivkraft och engagemang? Saknar henne så himla mycket just nu. Kom gärna tillbaka snart.Won't you take me where the street lights glow?I fredags fyllde flickan i mitten (äntligen..) 18 och då ställde vi såklart till med kalas!Förrätt: Halloumi <3Huvudrätt: indisk qourngryta med ris. Nomnom.Ellen var nöjd!Maja och jag var söta som vanligt....Fast dom andra tog nog priset ändå.Efterrätten var inget mindre än vit chokladmousse med hallon på. Jag dog lite inombords när jag åt det för att det var så himla gott. Massa creds till Fia som som styrde upp finmiddagen! Hur som helst. Mätta och glada begav vi oss till Gaiakollektivet för en kväll/natt med dans, drinkar och dreads. Så bra kväll! och grattis igen Johanna!!! <3 


Nu ska jag gosa ner mig i sängen och ta igen massa förlorad sömn efter en minst sagt fullspäckad helg.